Een greep uit onze evenementen

Peter Nagy & Nocaden

Toppertje was dit! Peter Nagy is een legende. Legende in Slowakije, van het zelfde formaat, als zeg maar Andre Hazes in Nederland. Deze man trok met zijn band in thuisland hele stadions vol. En Mischa's Music is gevraagd om zijn optreden in Den Haag te verzorgen. Hier ben ik echt ontzettend trots op!

En dan Nocaden. Een nieuwe band in het Slowaakse muziekwereldje, maar wat een goede. Ik heb mij samen met alle gasten geweldig vermaakt met deze jongens.

Het werd een super toffe avond in hartje Den Haag en ondanks een beetje faalangst bij werken voor zo een beroemdheid is er helemaal niets fout gegaan. Complimenten gehad van Peter Nagy zelf. En toen wist ik het zeker, ik kan alles aan...

Video is gemaakt met een goedkoop mobieltje van een gast, dus sorry voor de kwaliteit. 

Private party - hoofdprijs in de tombola

Als oprichter en administrator van www.skodaforum.nl heb ik een tombola prijs weggegeven. Een avondje DJ voor noppes.

Dit is de reactie van de winnaars:


Songwriters meet @ cafe Mr. Bean

En nog een leuke actie uit de keuken van LuLu Lightning. Dit keer Engels en Nederlandstalige singers, songwriters en entertainers bij elkaar in het gezellige cafe. Zeer geslaagde avond, dat zeker wordt herhaald. 


Sound of Tuesday @ cafe Mr. Bean

Ook weer een Lulu Lightning productie. Nog in de kinderschoenen, maar erg leuk om er bij te zijn. Free music, free entrance, free spirits...

Stand-up Comedy paasfeest

In samenwerking met Lulu Lightning en onze catering dames hebben wij in het Badhuistheater een paasfeest georganiseerd.

Middag voor de kinderen, eieren zoeken en beschilderen, liedjes zingen en aansluitend een optreden van 4 helden van de Tsjechische stand-up comedy, bekend van de HBO uitzendingen "Na stojaka":

Iva Pazderkova: http://www.ivapazderkova.cz/

Daniel Cech: http://www.danielcech.cz/

Lukas Pavlasek: http://www.lukaspavlasek.cz/

Karel Hynek: http://www.karelhynek.cz/

Aansluitend een afterparty met DJ Switchofrenic Baby.

Ook deze actie heeft het boven verwachting goed gedaan. Het Badhuistheater was uitverkocht en de gasten vragen, wanneer wij dit weer voortzetten...

Tsjechisch Sinterklaasfeest

Reeds enige jaren organiseert Lulu Lightning Team in het Badhuistheater een Tsjechisch sinterklaasfeest. Voorprogramma voor kinderen, binnenkomst van Mikulas (Sinterklaas) met zijn aanhang, duiveltjes en engelen, aansluitend optreden van een Tsjechisch band of songwriter en om af te sluiten discotheek.

Mischa's Music participeert hier in met meerdere bijdragen. Geluidstechniek leveren en geluid inregelen. Mischa treed dan op in de rol van Mikulas, die meerdere talen spreekt. Tevens is Mischa als Switchofrenic Baby de DJ van de avond, met een mengelmoes van 70's, 80's, 90's en huidige pop, doorweven met specifiek Tsjechische dansmuziek.

De sfeer is elk jaar weer geweldig en elke keer weer smeekt Michael, de theater eigenaar, dat wij de openingstijden naleven. Dat gaat met veel moeite....

Als gasten hebben wij hier al diverse bekende namen uit Tsjechie mogen ontvangen, waaronder:

Vladimir Merta http://www.vladimirmerta.cz/

Jan Budar: http://www.janbudar.cz/

Jaroslav Hutka: http://www.hutka.cz/

Petra Jordan: http://www.petra-jordan.com/

Oproepkracht Veen Audio

Veen Audio is het bedrijf, dat geluid verzorgt bij het Meddle festival te Oud Ade. Omdat dit een groot evenement betreft, dat ook vele uren duurt, wordt Mischa's Music ingehuurd om hier te helpen met het opbouwen van het podium, zowel geluid als licht, en tijdens de performances de geluidsmengtafel te bedienen. Een heerlijk evenement, waar ik kan laten zien, wat ik allemaal kan.

Twee dagen, 1400 bezoekers, 2 podia, lasershow, meerdere DJ's en bands. Een uitdaging, dat alle betrokkenen met plezier aangaan.

Sinterklaasfeest Zaandam

In 2013 is Mischa's Music gevraagd het Sinderklaasfeest van een School in Zaandam te verzorgen. Bij hondenschool Happy Feet is het een leuk evenement geworden, met de komst van Sinterklaas en zijn knechten en aansluitend voor de grotere kinderen en ouders een R&B dance avond.

Oproepkracht Disco-Train

Mischa's Music wordt van tijd tot tijd opgeroepen door de organisatie van Disco-train als aanvullende kracht voor de opbouw en bediening van geluidsset. Een heus feest, dat altijd uitverkocht is. Met veel plezier doe ik hier aan mee!

Tsjechisch-Nederlandse bruiloft

Ja, daar zeg je wat. Drie generaties, twee culturen, een zaal...

En toch is dat vlekkeloos gegaan. Voor iedereen wat, van 60's tot Hardcore House. Inclusief live optredens van naasten van het bruidspaar. Absolute amateurs met podiumvrees, die mooi hebben gepresteerd.

Een onvergetelijk feestje en dan een paar dagen later vind je dit op je FB:

Mischa's Music - Your party, my pleasure...

 

+31 (0) 647 366 218